Συσκευασία

Συσκευασία Δώρου
Μπορεί το περιτύλιγμα να μην καθορίζει το περιεχόμενο, στο καταστημα μας όμως επιδιώκουμε και τα δύο να χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και αισθητική.

Σύντομη Περιγραφή Συσκευασίας
Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει το προϊόν της επιλογής σας ασφαλώς τοποθετημένο στο αντίστοιχο κουτάκι, πουγκί ή υφασμάτινο φάκελο που του αναλογεί.
Οι αποθηκευτικοί χώροι προς μετακίνηση των προϊόντων που διαθέτουμε στη συλλογή μας, χαρακτηρίζονται από άψογη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική, ενώ κατασκευάζονται από προσεγμένα υλικά με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης τους στο μέλλον.

Με τη σειρά τους τα πακεταρισμένα προϊόντα τοποθετούνται σε υψηλής ανθεκτικότητας και κομψότητας συσκευασίες οι οποίες αναγράφουν το λογότυπο της επιχείρησης καθώς και τα στοιχεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Οι συσκευασίες διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και χρώματα ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε πρακτική και αισθητική απαίτηση.

Σε ότι αφορά τις παιδικές συσκευασίες, υπάρχει δυνατότητα επιλογής του κουτιού που θα συνοδεύει το εκάστοτε προϊόν με ροζ και μπλε αποχρώσεις για κοριτσάκι ή αγοράκι αντίστοιχα.Για το λόγο αυτό όλα μας τα προϊόντα, κατά τις αγορές σας από το φυσικό ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φτάνουν στα χέρια σας σε λεπτομερώς προσεγμένες συσκευασίες δώρου και πάντα συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.